14.12.05

Netwerken / trainingen, workshops en nieuws

Graag breng ik jullie op de hoogte van nieuwe activiteiten rond netwerken.
Met vriendelijke groet,
Rob van Eeden

Planning intensieve Praktijktrainingen 2006
Deze training is bedoeld voor loopbaancliƫnten die weten wat ze willen, maar moeite hebben om echt te gaan netwerken. Met maximaal vijf deelnemers, een trainer en acteur wordt intensief geoefend met belangrijke onderdelen van het netwerken: presentatie van doelstelling, afspraken maken per telefoon, netwerkgesprekken voeren en afronden, onderhouden van je netwerk etc. Trainers: Georg Kreuzberg en Katja Budde.
Volgende data voor deze training van een dagdeel zijn: 9 januari, 6 februari en 6 maart. Meer informatie en inschrijven.

Volgende open Leergang voor loopbaanbegeleiders
De tweede open Leergang voor outplacementconsulenten, loopbaanbegeleiders, IRO-coaches e.a. wordt gehouden op 20 januari en 9 februari 2006 in Weesp. Met inbreng van eigen cases wordt gedurende 2,5 dag intensief getraind met het begeleiden van cliƫnten bij een succesvolle netwerkcampagne. Trainers: Rob van Eeden, Georg Kreuzberg en Katja Budde. Meer informatie en inschrijven.

VolkskrantBanen organiseert nieuwe workshops in het voorjaar
In het kader van veel nieuwe activiteiten rond Volkskrantbanen, worden in het voorjaar workshops georganiseerd rond alle boeken uit de bekende serie van VolkskrantBanen. Netwerken werkt is natuurlijk ook van de partij. Het gaat om korte workshops in de avonduren, op een bijzondere locatie in Amsterdam. Trainer: Rob van Eeden. De workshops worden aangekondigd in de Volkskrant, maar via deze nieuwsbrief houden we u ook op de hoogte.

NETWERKpartners in de pers
In diverse regionale dagbladen (GPD) verschijnen momenteel artikelen onder de (wat overdreven) kop: GA NETWERKEN, SOLLICITEREN IS NUTTELOOS. Uitgebreid aan het woord komt Rob van Eeden, over zijn boek Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt en het nieuwe bedrijf NETWERKpartners.
Peter Tielenius Kruythoff, voorzitter van de brancheorganisatie NOBOL, zegt in het artikel: "Ik kan u zeggen dat netwerken wel erg effectief is. Maar je moet wel verdomd goed weten waarom je iemand lastig valt. Je moet voor ogen houden dat je er allebei beter van wordt."
Ons devies is dan ook: begin liever niet aan netwerken als je er niet echt klaar voor bent. Solliciteren levert al genoeg teleurstellingen op. Het heeft geen zin daar nog meer teleurstellingen aan toe te voegen door onvoorbereid en ongericht te netwerken.

Workshop Netwerken werkt in Den Haag bijna vol
De bekende eendaagse workshop Netwerken werkt die op 21 janauri 2006 in Den Haag wordt gehouden is zo goed als vol. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met netwerken om een echt passend werk te vinden. Trainers: Rob van Eeden en Georg Kreuzberg.
Wil je op 21 januari meedoen? Reageer dan snel.

Meer informatie:
Rob van Eeden
070-3616826 of 0628-277536

1 Comments:

At 16:23, Anonymous Anonymous said...

Rob en anderen,

Met veel plezier lees ik jouw blogspot. Ik kwam op internet deze site ook nog tegen misschien een aardige aanvulling.
Open training resultaatgericht netwerken

Succes met Netwerken

 

Post a Comment

<< Home