19.11.05

DHO Netwerkbijeenkomst 30 november


"'Innovatie, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling'
In de Rode Hoed in Amsterdam zal op woensdag 30 november 2005 onder leiding van dagvoorzitter mw. drs. Liesbeth van Welie, hoofdinspecteur Hoger Onderwijs, de alweer tiende netwerkbijeenkomst van start gaan! U kunt rekenen op een groot aanbod van workshops en een uitgebreide informatiemarkt met georganiseerde rondleidingen.

Inleiding
Innovatie en ondernemerschap hebben zijn weerslag op het hoger onderwijs en biedt kansen voor verdere integratie van duurzame ontwikkeling binnen curricula. Speciaal thema op netwerkbijeenkomst van DHO is daarom dit jaar ‘Innovatie, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling’. Op welke manieren kan deze benadering inspireren tot vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het hoger onderwijs? Daarnaast biedt de bijeenkomst volop gelegenheid om inspiratie op te doen over het ‘wat’ en ‘hoe’ van integratie van duurzame ontwikkeling in het onderwijs.

U kunt rekenen op een groot aanbod van workshops en een uitgebreide informatiemarkt met georganiseerde rondleidingen. Tevens kunt plenaire bijdrages van onder meer prof. dr. Johan Wempe, directeur MVO Nederland en hoogleraar Bedrijfsethiek en Duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam verwachten.

Doelgroep
De bijeenkomst is vooral bedoeld voor:
• docenten, managers, bestuurders, studenten uit het hoger onderwijs.
• Organisaties uit het onderwijs die zich met duurzame ontwikkeling bezig houden
• Organisaties die zich bezig houden met stimuleren ondernemerschap
• Organisaties die zich bezig houden met stimuleren innovatie
• Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven
• Vertegenwoordigers van de overheid"

Lees de rest...
--
Bron: dho.nl

0 Comments:

Post a Comment

<< Home