21.9.07

Te leen gevraagd: Honda Varadero (28 t/m 30 sept)

Hi all,

In het kader van netwerken ben ik op zoek naar iemand die mij een Honda Varadero, of soortgelijke motor, wil uitlenen voor het volgend weekend 28sept t/m 30 sept 2007.

Ik ga dan met een vriend een paar dagen toeren. Dit is een jaarlijkse gebeurtenis, en ik heb nog geen motor.

Ik kan wel weer zo'n ding gaan huren maar zou veel liever mijn netwerk de kans geven om mij te helpen. In ruil daarvoor bied ik aan om een dagje te komen meehelpen met waar jij mee bezig bent.

Misschien vind jij, beste lezer, dit wel een heel raar verzoek.
Vandaar de toevoeging onderstaand van twee recente ervaringen.

Blijf je het raar vinden, even goede vrienden, en toch ... en toch, misschien weet je iemand. Reacties svp naar woepwoep@gmail.com - Ronald Wopereis (46 jaar) Hengelo.

ervaring 1: Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor een bijeenkomst op 1 november in Londen. Het gaat om een groep van circa 350 mensen. Ik rekende uit dat ik ongeveer 200 pond nodig had voor reis- en verblijf kosten. Daarop postte ik op de website van de groep een verzoek om 5 sponsors die elk 40 pond willen betalen zodat ik bij het feestje aanwezig kan zijn. Als tegenprestatie zou ik een uur lang met de sponsor, of met degene die door de sponsor zou worden voorgedragen, een gesprek hebben. De eerste bood aan : je kan wel in mijn huis slapen - ik zei dank je wel, dat is alvast 80 pond (overnachten in Londen rekende ik 40 pond per nacht) - wie volgt? Binnen anderhalve dag had ik zes sponsors die deze deal zagen zitten: 180 pond op mijn paypal rekening, waaronder 60 pond van iemand die niet komt en schreef : "kijk, ik ben in een opperbeste bui, dat ben ik trouwens heel vaak, en ik kan eigenlijk niet bedenken waarom ik het niet zou doen. Dus enjoy en hier heb je wat extra's".

Beste lezer, je kunt je indenken hoe ik over zulke mensen denk. En waar mijn aandacht naar toe gaat als ik in de toekomst iets voor die persoon zou kunnen doen.

ervaring 2: Tijdens het NNF 2007 keek ik naar de grootmeester in het vragen - Martijn. Ik merkte op hoe soepel en natuurlijk (integer) zijn manier van vragen (wil je even helpen) is. En ook hoe de reactie is van mij zelf en andere mensen die van nature telkens weer vanuit zichzelf bereid zijn te helpen en dit ook LEUK vinden.

Hartelijke groeten Ronald

Labels: , ,

3 Comments:

At 06:11, Blogger edgar neo said...

tja ronald ik heb niet de gevraagde motor voor je. maar wel een andere in de aanbieding....

 
At 09:50, Blogger Ronald Wopereis said...

hi Edgar, hartelijk dank voor je reactie. Het is inmiddels opgelost en ik heb een Honda Varadero nu in bezit. Het ging als volgt, ik ging op internet kijken of er ergens een te huur was, toen zag ik dat er in mijn woonplaats Hengelo nota bene een te koop was. Ik ging erheen, proefrit gemaakt, een vriend gebeld met de mededeling "gave motor gezien, maar geen geld" en toen besloot hij mij te sponsoren en betaalde de motor. Tof !
Twee dagen later was hij terug uit Hamburg en kwam cash betalen bij de motorzaak.
Hartelijke groeten Ronald

 
At 21:03, Blogger Reizenaanbieding said...

Leuke site, kijk eens naar mijn aanbiedingen.

 

Post a Comment

<< Home