26.6.07

Doorplaatsing vraag

Ik plaats graag even een mail door die ik kreeg toegestuurd. Wie weet hebben de blogalisten en de lezers suggesties!

---
Beste Annedien,

Ik heb mijn eigen congresbureau CommGres (www.commgres.com). Netwerken is altijd een wezenlijk onderdeel van de motivatie waarom mensen komen. Nu hoop ik dat jullie mij een aantal creatieve nieuwe manieren kunnen aangeven waardoor netwerken op congresen nog beter tot zijn recht komt. Tot nu toe heb ik toegepast: speeddating, 1op1 gesprekken met experts, discussietafels met moderotar tijdens lunch.

Bedank alvast!

Met vriendelijke groet,

Marga Groot Zwaaftink
CommGres

6 Comments:

At 14:16, Blogger Bas van de Haterd said...

Power networkers / connectoren werkt op zich ook wel aardig.

 
At 11:19, Blogger Annedien Hoen said...

Een spel als middel om nieuwe contacten te leggen kan ook leuk zijn. Tijdens een nogal saaie netwerkmeeting in het WTC Rotterdam ben ik met een paar zakenvrienden gaan raden wat mensen voor werk deden en dan stapte één van ons er op af om dit te checken. Erg leuke reacties, en we hadden het trouwens ook erg vaak goed :) ("Goh, die dame ziet er uit als een werving en selectie directeur voor vrouwen")..."Hij moet wel een consultant zijn en geen ICT'er want die dragen geen brogues...")

 
At 17:48, Blogger Patrick J.F. Janssen said...

Met Holland Evenementen Groep hebben wij twee spelvormen uitgewerkt, The Perfect Match (uitwisselen van kaartjes middels spelvorm/activiteiten) én The American Dream (logigram in competitievorm met zeer gewaagde vragen), die het netwerken makkelijker maken en optimaliseren.

Met Speedmeet heb ik een White Label versie gemaakt die we nu ook geregeld inzetten (o.a. voor congressen van EBS en Euroforum). Het is een afgeschermde omgeving waar we de profielen plaatsen van de bezoekers zodat ze vooraf kunnen "spieken" wie er komen. Middels buttons kan dan eventueel vooraf de interesse al aangegeven worden.

De White Label versie wordt overigens kosteloos ter beschikking gesteld (zie link op homepage van Speedmeet)!

Hoewel ik me wel in het hol van de leeuw waag (ik heb van zowel Bas, Annedien als Marga al eens commentaar gehad!) vond ik het toch even het melden waard. Ik denk namelijk echt dat ik je een oplossing kan bieden.

 
At 19:40, Anonymous Anonymous said...

KLIK

 
At 22:22, Blogger Wouter Rijneveld said...

Op de habitatdag okt '06 was er de 'muur van vraag en aanbod' waarbij op een ludieke manier mensen bij elkaar gebracht werden. Misschien een beetje zoals de 'perfect match'.

 
At 12:57, Anonymous Anonymous said...

Beste Marga,

kijk eens naar www.badge2match.com!

Ik geloof gewoon niet maar aan die XING's, LINKENDIN's en de meeto's...

Mark

 

Post a Comment

<< Home