17.10.05

Queste (open) Netwerkdag - 13 november 2005

"Een dag waarop je in ontspannen en inspirerende sfeer geestgenoten ontmoet die ook streven naar leven en werken vanuit authenticiteit. Mensen die wezenlijk zich Zelf willen zijn vanuit verbondenheid met het geheel.

Naast leden van Queste Netwerk is iedereen welkom die zich aangesproken voelt tot Queste Netwerk en Stichting Platform voor Authenticiteit.Ook als je overweegt lid te worden van Queste Netwerk is dit een mooie gelegenheid "eens kennis te komen maken".

Authenticiteit, verdieping en verbinding zijn de kernwoorden op deze netwerkdag. En zoals altijd zullen intuïtie, creativiteit en persoonlijke interactie daarin een wezenlijke rol spelen."


Naar de agenda...


Naar de site...

--
Een tip van Martien van Steenbergen.

4 Comments:

At 20:50, Blogger martijn said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 21:13, Blogger martijn said...

Hey Martien!

we moeten een keer een fles wijn opzuipen!!

Ik ben van mening dat een netwerk IS en dat je daar geen lid van kan worden. Een netwerk is mijn opinie niets anders dan een geheel van onderling verbonden punten. De interconnectiviteit en de verbondenheid maken het netwerk, en lijsten met namen en het al dan niet betalen van contributie zijn in mijn perceptie losse platte organisatievormen, maar geen netwerk(!)

anyone?

 
At 09:29, Blogger oomph: Sanne Roemen said...

Ik ben het met je eens, maar 'netwerken' waar je lid van kan worden zijn als organisatievorm wel facilitators voor het 'echte' netwerken. Of voor 'de echte' netwerken.

 
At 10:59, Blogger Annedien Hoen said...

Een lid is ook niet per sé een betalend element of een toegetreden persoon maar kan ook simpelweg "onderdeel van een samengesteld geheel" zijn. Zo bezien zou je dus, zelfs als je ergens geen lid van kan wórden, wanneer je eenmaal onderdeel van een netwerk uitmaakt toch een lid zijn.
Lijsten met namen en contributie staan daar los van.
Daar komt bij dat ook een netwerk met lijsten van namen en contributie een grote verbondenheid en interconnectiviteit kan kennen?

Thus spoke anyone ;-)

 

Post a Comment

<< Home