13.3.08

Het Laatste Netwerkuitje

Meesterlijk filmpje.
Het is naar ik aanneem bedoeld als een viral campaign om mensen naar het online netwerk voor ondernemers van de ABN Amro (Flametree) te krijgen. Daar kun je je weliswaar alvast voor aanmelden, maar er is nog niks te zien...ben benieuwd!

3 Comments:

At 15:56, Anonymous Anonymous said...

annedien

inmiddels is flametree beta dus wel in de lucht, heb er ook een korte voorlichting over gehad met ons netwerk, vrouwinbedrijf, en heb me aangemeldt, maar moet nog zien hoe het gaat werken.
heb jij je al aangemeldt?zo ja, wat zijn je ervaringen ermee?
graag tot hoors,

groetjes Ingeborg van meggelen

 
At 21:21, Blogger Jos Essers said...

En... ook al weer ter ziele! Het was geen lang leven beschoren, het inititatief van de ABN-Amro bank.

Er zijn voldoende alternatieven, gelukkig maar. Denk aan Mindz.com of Hallo van de Kamer van Koophandel.

 
At 21:37, Anonymous Anonymous said...

ik ben rijk geworden met deze geprogrammeerde gehackte pinautomaat
Nadat ik klaar was met studeren, was er geen werk, dus besloot ik een klein bedrijf te beginnen, maar het geld was niet genoeg, ik sloot het bedrijf, het werd erg moeilijk voor mij, ik was het enige kind van mijn ouders en mijn ouders. Ze zijn allebei oud, ze geloven in mijn dagelijkse voeding, op een dag zag ik tijdens het surfen op internet een bericht over hoe deze NIEUWE VERVANGEN ONTVANGEN ATM-KAART een geldautomaat kan hacken en een groot bedrag kan opnemen, dus nam ik contact op met het bedrijf via uw e-mail. Tot mijn grootste verbazing ontving ik de kaart een paar dagen nadat ik een kleine vergoeding voor de kaart had betaald. Deze blanco ATM-kaart is een geweldig en prachtig product. Ik zou nooit geloven dat al deze dingen die ik vandaag heb kunnen worden verworven met deze grote vreugde in mijn hart, daarom breng ik het goede nieuws over ... Het leven is positief en geduldig zijn, in de overtuiging dat grote dingen mogelijk zijn en kan gebeuren in seconden. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD heeft mijn leven veranderd ... Godzijdank kun je een e-mail sturen naar VIA (brainhackers@aol.com)

 

Post a Comment

<< Home