19.9.06

Bas Nadorp over het Natural Networking Festival

Met toestemming van Bas Nadorp van BNCP plaats ik graag zijn verslag van het Natural Networking Festival:

Op een van de mooiste plekken in het bos van Drenthe vond afgelopen weekend (7 - 10/09) het Natural Networking Festival 2006 (NNF) plaats. NNF werd een bijzonder event met bijzondere mensen en bijzonder mooi weer. Ook bijzonder waren de gratis workshops over creatieve, culturele, maatschappelijke of bedrijfskundige vraagstukken. Samen met reclame-boys, communicatie-girls, verbinders en spiri's uit het bedrijfsleven, kunstsector of netwerkorganisaties ontvouwden zich de meest creatieve en toepasbare oplossingen voor de meest uiteenlopende probleemstellingen. Wat dacht je van de helende kracht van Water en wat is de rol van H2O over 10 jaar in onze maatschappij? Hoe kunnen we het product gras-eieren (en -vlees) anders, beter, maar vooral meer op de markt zetten? Hoe pas je zo'n bewustwoordingscampagne toe - anders, sneller en effectiever dan de Posbus51-spotjes.

Of je haakte in bij de workshop Theatre-sports - improvisatietheater a la De Lama's - of een Innovation Battle waarbij Oxfam/Novib een een aantal vraagstukken deponeerde en waarbij 3 teams onder streng toezicht van een Idols-achtige jury een zo'n goed mogelijke oplossing moesten presenteren. Erg leuk bedacht en nog leuker door diverse teams uitgevoerd (en ge-jureerd). Om maar te zwijgen van al die leuke gesprekken, wandelingen en kampvuur-momenten daar in het o zo fris riekende Drenthe.

Met de dennenaalden nog in mijn tas ben ik teruggekomen van een zeer inspirerend weekend waarbij ik meer te weten ben gekomen over mezelf, over het (marketing)vak, over het leven in het algemeen en over water in het bijzonder. Maar bovenal een heleboel leuke mensen heb ontmoet waarvan ik hoop (en vermoed) dat ik ze snel weer tegen ga komen. Tot 2007, sowieso.


Naar het foto-verslag...

1 Comments:

At 13:25, Blogger oomph: Sanne Roemen said...

Nakomertje: op Naamlooz.nl staat mij n verslag. http://www.naamlooz.nl/2006/09/natural_network.html

 

Post a Comment

<< Home