13.12.06

The Secret Law of Atraction

Het is alweer bijna kerst, en ik ben als burgemeester van mijn eigen netwerk altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen van dienst te zijn.

Het enige werkelijk belangrijke in het netwerken is om te vertellen wat je nodig hebt ; en de enige werkelijk belangrijke vaardigheid is om dat vertellen te kunnen ZONDER verwachtingsvol te kijken naar de persoon aan wie je vertelt wat je nodig hebt. Oftewel : niet vragen maar de vraag aanbieden. Niet nemen maar het aanbod aannemen.

Tja, en het mooie is dan dat je netwerk al die dingen komt brengen. Ik ben inmiddels zo ver met mijn aandachtsproducten dat ik het verschil niet meer zie tussen verkopen en helpen. En zo kwam dus een duitse meneer uit Changmai, iemand die me nota bene op mijn verjaardag afgelopen september opbelde op mijn mobiel om mij te feliciteren, die kwam met dit fraaie stukje software aanzetten.

Als kerst cadeautje heb ik nu alvast een 10-licentie product gekocht, en ik geef ze weg aan wie maar wil. En ik heb er weer een nieuw aandacht product bij, want ik bied aan om te helpen met het invullen van de tekst, van het antwoord op de vraag "wat wil ik?"

Wil jij ook? Stuur dan een email naar dreamwizard@whatisattention.org

Hartelijke groeten Ronald

0 Comments:

Post a Comment

<< Home